REVO SOFT

Ние сме РЕВО СОФТ и нашата цел е да подпомогнем развитието на Вашия бизнес чрез изготвянето на спиращ дъха уеб сайт, който сам ще засили потребителското желание към Вашия продукт или услуга. Позволете ни да отключим пълния потенциал на Вашия бизнес, като насочим правилния тип от клиентски трафик към бранда Ви.

Рево Софт е иновативна компания, която е насочена в ИТ сферата и се занимава главно с разработването на уеб сайтове, мобилни приложения, маркетинг и дизайн. В практиката сме свикнали да бъдем адаптивни и да сме винаги в крак с най-новите иновации в уеб пространството. Ние гарантираме за качество, дискретност и добри цени на услугите ни!

ФИРМЕНИ ЦЕННОСТИ

Всичките ни клиенти и партньори търсят в наше лице доверен, надежден и отговорен партньор, който изпълнява обещанията си. За да се убедите в уникалността ни ще Ви запознаем с ценностите, на които се уповава РЕВО СОФТ.

Отговорност

Открито поемаме отговорност, не се страхуваме да отстояваме твърдо позицията и решенията си.

Доверие

Доверието за нас е онзи важен движещ механизъм, без който работата ни би била непосилна и невъзможна. Ние го градим стъпка по стъпка в междуличностните и професионалните си отношения и контакти.

Кураж

Oтдадени сме на ясни цели, проявяваме инициативност, учим се от грешките си и гледаме на промяната като на възможност.

Креативност

Ние генерираме революционни идеи и предлагаме смели и печеливши решения. Създаваме иновативни продукти, адаптирани към всички новости в ИТ сферата.

Бизнес етика

Ние се ангажирахме да бъдем предприемчиви, да се стремим към прозрачност, меритокрация и етична коректност на всички нива.

Откритост

Нашият опит досега е показал, че честността укрепва този процес и спестява време.